Baník – Teplice 2: 0, Ewerton kendini yaraladı, favorinin sonunda alternatif Kubala'yı kurtardı

Bakec

Member
Sadece ilk filip bugün karar vermedi. O bir işçi, Vborn bir çocuk. SM, uzun süre oraya düşmediği bir kaynaktı. Pavel Hapal basın toplantısında, Olomouc'a karşı başarısız oldu, bugün karar verdi.

Banka zaal kötü. U dakikalarca bir kalede, Ewerton isabetten yaralandı ve Domky Manifest ile Klov oyununu kaybediyor. Ewerton M Vron, hemen oldu. Hapal, Njakou NM'nin bir hata olacağını söyledi.

Bazı su kıvrımları kayboldu ve tehlike Teplice idi. Ama ev, 10. dakikada sizi vuran Peil Ani Mareka ve sonra Krejho'nun hazırlığı, ancak Estnctky'nin köşesi onları kaçırdıktan sonra.

Utkn birkaç dakika izleyin.

Köşede iyi bir işaret çaldık, ama GL değil, sonra LME. Rakipler liderlik ettiğinde, en aza indirebilmemiz için kalitede değiliz, böylece Zdenko Flala Mělicko Kounko Flala.

Ostrava yine Utkn'ye ve doldurmadan sonra gitti. Yarı -Semi'de kendini ayağında bir ayak bulunan küçük bir VPN'de buldu, ancak sadece Tye'ye bir tsna milinde.

Uzun zamandır menzile giremedik. Ne Tern yardım etti, ne de mazeret yapmak istemezdim. NM'nin aldığı denetim, uzun sürdü. Ama NM'ye yardım etti, Rigo hızlandı ve yavaş yavaş içine girdik, Hapal Ek.

İkinci Pli, adamın Brno'ya dik olan topuzun sahasını ve iki Beches ile başladı, ancak gürültüyü Glman Ludha'ya itti. Ostrava daha sonra zemin katına sahipti, ancak Finlnmu uzun süre eksikti ve sürpriz anı.

Geri dönüş baskısı, bir penaltı ülkesinde karışıklıktan ve iki damgalı denemeden sonra Bevno'nun altındaki teyzeye keskin bir darbe indiren Starzc Kubala'nın 77. dakikasında kırılmaya yardımcı oldu. Videoya, inşa edilen ofsayttan beslenen dakikalar için yanıtlayın, ancak hedef ödendi.

GL'de EKN üzüm uzunluğuydu. Kubala, kalbimden büyük bir gövde düştü ve bugün kırdığımı söyledim. Önce bu bireysel hataları verdik, orta PSM Tami, EKL Fla'da kaybettik.

Kubala, Utkn kahramanı oldu. 85. dakikada Koht, köşeden Ludha'nın böceklerinin alarmı için dengesizlik Terno'nun yardımında küçük olan Tonka'nın evinin başına odaklandı ve lig sezonunda yutunu yazdı. En yüksek Souvenis'ten birinde iki Gly, Kubal'a Karie'de onaylamasını sağladı.

Bir golle, STAJC HR LTAL'ı verdi, ancak havaya uçtu ve son olarak Teplick'in girişimini vurmaya çalıştı. Banka, SoB'den sonra en büyüklerde yazılmış en yüksek çorba olan son ESTI'nin talebini artırdı. Bu (güçlü) rakiplerden muzdarip olalım, ama hadi puan almayalım, pişman Fla.

Şans Ligi 2024/2025

23. Bisiklet 22.2. 2025 16:00

Gly:
77. Kubala
85. Kubala

Gly:

Raporlar:
Holec Kornezos (90+2. Fukala), Frydrych, Pojzn Buchta (90+3. N).

Raporlar:
Ludha L. Maraek (C), Veerka, Mivi (51. Sedlev) Vanda, Krifalui, Jukl, Labk Langhamer (70. Takcs) Horsk (70. Radosta), Krej (56.

Nhradci:
Grygar, Munksgaard, Rusnk, Golden Hall'a vurdu.

Nhradci:
Trmal Blek, Emmer, trompet.

LUT KARTI:
29. Bulma

LUT KARTI:
75. Jukl, 76. Takcs

Karar: Zaoral ndvornk, podan

Şair Divk: 7228

Çevrimiçi bir raporda Pejt