Sherlock Holmes’a hayran olan ve 14 lig maçına çıkan 22 yaşındaki defans oyuncusu, “Ancak, özel bir üniversitede kriminoloji ve kriminoloji odaklı güvenlik eğitimi almaya devam ediyorum” diyor. Ve Berbr ve Pelt’in futbol davalarını araştırma fikrinden heyecan duyuyor: “İlgilenirdim.”
Çocukken bir şeyleri araştırma eğiliminiz var mıydı?
O vardı Evimizde yabancı bir cisim buldum ve hemen ne olduğunu merak ettim, nereden gelmiş olabileceğini araştırdım. Ve sonunda onların tırnak makası olduğunu öğrendim. (kahkahalar)
Kriminoloji okumak size ne düşündürdü? Televizyondaki dedektif sayesinde mi?
En sevdiğim dizi Sherlock Holmes, beni bu diziye çeken de buydu. Birçok dedektif hikayesini sevdim. Ve sonunda bu, bir bakıma, çalışmak için geriye kalan tek seçenekti. Ústí’de ekonomi okudum ama altı ay ayrılmadım ve covid geldi. Daha önce kriminoloji okuluyla ilgilenmiştim ama ücretliydi. Biraz para almaya başlamadan önce bunu karşılayamazdım. Ve şimdi yapabilirim. İkinci yılımı bitirdim.
Bu metin, aboneler için premium içeriğin bir parçasıdır
Makaleyi sonuna kadar okuyun
Bir üye olarak Ek olarak:
Çocukken bir şeyleri araştırma eğiliminiz var mıydı?
O vardı Evimizde yabancı bir cisim buldum ve hemen ne olduğunu merak ettim, nereden gelmiş olabileceğini araştırdım. Ve sonunda onların tırnak makası olduğunu öğrendim. (kahkahalar)
Kriminoloji okumak size ne düşündürdü? Televizyondaki dedektif sayesinde mi?
En sevdiğim dizi Sherlock Holmes, beni bu diziye çeken de buydu. Birçok dedektif hikayesini sevdim. Ve sonunda bu, bir bakıma, çalışmak için geriye kalan tek seçenekti. Ústí’de ekonomi okudum ama altı ay ayrılmadım ve covid geldi. Daha önce kriminoloji okuluyla ilgilenmiştim ama ücretliydi. Biraz para almaya başlamadan önce bunu karşılayamazdım. Ve şimdi yapabilirim. İkinci yılımı bitirdim.
Stres altındaydım, bunun da bazı psikosomatik belirtileri vardı. Midem ağrıyordu, tam da ne kadar deli olduğum için neredeyse kendime kronik apandisit verecektim.
Bu metin, aboneler için premium içeriğin bir parçasıdır
Makaleyi sonuna kadar okuyun
Bir üye olarak Ek olarak:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Expres.cz’de 30.000’den fazla premium metniniz var
- Tüm gazete ve dergilerimize çevrimiçi ve ücretsiz olarak erişebilirsiniz.
- Ticketportal ağındaki konserler için bilet almayı tercih ediyorsunuz ve çok daha fazlası