Alman oyuncu ekstra lige gerçek bir mücadeleyle girdi: Eski tarz hokeyi seviyorum, yağlayın

Bakec

Member
Buradaki adamlar zorlu! gençler arasında Trenn'den gelen takviyeyi ve Banská Bystrica ile Slovak şampiyonunun olduğunu öğrendi. Ryti ile ilk kez oynadı ve maçtan önceki gün 3:4'te durmadı. 100 kiloluk yüzünün morluklarla ve gözünün altında kanlı bir çerçeveyle süslenmiş olmasına rağmen kurtarıldıktan sonra sanki endorfin seviyesi yüksekmiş gibi yaşadı.

nedir?
Bu maçın mutlu sonla biteceğini düşünüyordum ama yine de Çek ekstra liginde oynamak benim için inanılmaz bir başarı ve çocukluk hayalimi gerçekleştirdim.

Ummadın mı?
Burada kenenin ardından birinin yakalanması her gün görülen bir durum değil. Kendisi çok evli değil, bu yüzden endişelenmeyin. Bir an fark etmedim.

Ünlü Jaromr Jgr'ın oturduğu salona girdiğinizde gergin değil miydiniz?
Urit öyleydi! O bir efsane, plaketi evimin duvarında asılıydı. Burada biri var, onun burada olacağını gerçekten biliyorum.

Martin Nemk

31 yaşında Slovak belden aşağısı felçli, boyu 194 cm ve 105 kg. Köpek, Slovakya'nın en yüksek liginde 300 maç oynadı, Banská Bystrica'da şampiyonluğu var ve ECHL'de forma giydi. Uluslararası EBEL yarışmasında Znojmo'da iki sezon geçirdi. Kladno, Trenn'i kaptan yardımcısı rolünü oynadığı Dukla'dan gönderdi.

Antrenör Otakar Vejvoda ilk maçına çıkmak üzere genç: Çocukları yalnızca bir dikenin üzerinde gördü ve hemen kurtarmaya gitti. Gösteriş yapmak, yapmasını istediğimiz şeyi oynamak istiyordu.

Az önce bir savaşla yeni bir angam tükürdünüz. Nasıl ortaya çıktı?
Korkulukta kavga sonucu oldu, mücadele ediyorduk. Bunun üzerinde durmayacağım, bu karanlıkta benim rolüm bu. Her savaşa giderim. Öyle bir şöhretim var ama burada fazladan bir lig olduğunu ve buradaki çocukların güçlü olduğunu görüyorsunuz.

Jersey köpeğiyle Havelka'nın kafasına vurdun, o da seni buza gönderdi. Kaybetmek, kazanmak, beraberlik mi?
Değerlendirmeyi uzmanlara bırakıyorum. Esas olarak dürtüyle ilgili. n tm için. Hatta onlarınki için bile.

Günlük hokeyde kavgalar neredeyse ortadan kalktı.
Çok var ama ben eski usul hokeyi tercih ederim. Bir kez Hrt ve yağlayın.

Bir kalıbınız var mı?
Zdeno Chra benim de geldiğim bölgeden.

Verva Litvnov – Ryti Kladno, hokey ekstra ligi. BLM'li Martin Nemk ve siyahlı Litvnov'lu Martin Havelka kavga ediyor.

Litvnov'la olan ilişki çözüldü. Hoşuna gitti mi?
Çemberde oynadığınızda harika bir hokey olur. Bana göre sorun yok. Kurulum ve hız, Slovak ekstralizasyonuyla karşılaştırıldığında tamamen farklıdır. Üstelik Litvnov'da kayabilirsiniz, bu bir gürültü! Pardn burada oynanır. Kızlar için hızlı ve çok ilginç.

Bir yürüyüşün içine nasıl doğdu?
O zamanlar Kladno'luydum ama Trenn gitmeme izin vermedi. En azından sezonu bitirmek için buraya gelmem konusunda anlaştığımız için mutluyum. Burada oynama şansına sahip olmak benim için büyük bir onur. Bundan mümkün olduğunca faydalanmaya ve karanlığa mümkün olduğunca yardım etmeye çalışacağım.

Ancak ek ve zchransk baskısı.
Olacak, dostum. Oğlanlarla birlikte hareket etmeli ve adım adım diken diken gitmeli, kurtararak kurtarmalıyız. Erkeklerin her zaman sıkı sonuçlar aldığını gözlemledim. Her zaman cezalandırılan bir hata olacaktır. Ekstra ligde maça çıkıyorlar, bundan faydalanabilmek için hata yapmaları gerekiyor.

Tek dikenli savunmaya nasıl uyum sağladınız?
Bba'ya başladım (Büyükanne)Bana çok yardımcı oldu, harika bir adam. Sonra her biri birbiriyle oynayan yedi arka vardı. Pat dk'yı alın.

Şu ana kadar öne çıkan noktanız nedir?
Banská Bystrica ile şampiyonluğu kazanmak, ancak buna Çek Ekstra Ligi'nde başlamak en kötü acele.