Ahmet Hakan: Bizim halkımız anarşi sevmiyor, yaşadığı hayat bunları Kılıçdaroğlu’na öğretmemiş

Adanali

Active member
Ahmet Hakan: Bizim halkımız anarşi sevmiyor, yaşadığı hayat bunları Kılıçdaroğlu’na öğretmemiş
Hürriyet Genel Yayın Direktörü Ahmet Hakan, CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun artırımlar geri alınana kadar elektrik faturasını ödemeyeceğini söylemesine ait olarak kaleme aldığı yazısında, halkın anarşi, kaos, başkaldırı, ambargo, direniş, aksiyon, boykot sevmediğini, halini nizamdan yana koyduğunu savundu.

Bugün kaleme aldığı yazısında “Halkımızın 12 Eylül’den daha sonra Kenan Cihan Anayasası’na ‘Evet’ demesinin en kıymetli niçinlerinden biridir bu” diyen Hakan şöyleki devam etti:

“Yaşadığım hayat, bana bunları öğretti. Lakin görüyorum ki… Yaşadığı hayat, bunları CHP önderi Kemal Kılıçdaroğlu’na öğretmemiş. Şayet öğretmiş olsaydı… Bir ana muhalefet önderi olarak ‘Elektrik faturamı ödemeyeceğim’ tipinde… Anarşiyi, kaosu, kargaşayı, düzensizliği, sistemsizliği, intizamsızlığı çağrıştıracak bu biçimde bir çıkış yapmazdı. Herkes üzere ben de farkındayım: Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olarak benimsenmesi için Kemal Kılıçdaroğlu’nun… Dikkat cazibeli çıkışlar yapması gerekiyor. Güzel ancak aday olmayı başarmakla iş bitmiyor ki. Bunun bir de seçilmeyi başarma kısmı var. Kılıçdaroğlu, dikkat alımlı çıkışlar yaparken işin bu kısmını da dikkate alsa âlâ eder. İmza: Bir dost.”