Acı çeken karanlıkta Rytsk jesti. Yüzbaşı Varnsdorf’a bunu tekrar yapardım

Bakec

Member
O anda benim için tıkladı. Sorununun ne olduğunu bilmiyordum, sana aşık olabilirdi, bu aralar bu çok sık oluyor. Bazıları beğendi, bazıları beğenmedi ama ben buna bu şekilde saygı duydum ve bundan utanmıyorum. Tekrar yapardım, çok şükür.

Gerçekten utanılacak bir şey yok, birçok taraftar takımın jestini ve kararını takdir etti. Tiki-Taka futbol maçında da bu konu tartışıldı. Beni terletti ama bu yüzden yapmadım. Bana göre herkesin böyle davranması gerekir, 35 yaşındaki efsane Slovan’ın bundan hiç şüphesi yok.

Souarho yaralanmadı, yalnızca bir kası yaralandı. Belki Rudnyckyj umut verici hamleyi tamamlamış olsaydı, liderle 1:1 karşılaşmak zorunda kalmayabilirdi ve Varnsdorf galibiyet serisini kırabilirdi.

Tribünlerden de böyle bir alaycı ses duydum. ve yine söylüyorum, böyle bir şeye yetecek kadar puanımız yok. Ama bence yine o kadar umut verici bir oyun değildi, köşeden bir vuruş olsaydı çite gitmedim. Ve çünkü o anda çocuğun kalbinin, başının veya bacağının acıyıp acımadığını gerçekten bilmiyorsunuz. Zlonk, Ukraynalı köpeklerle nasıl davrandığımı tekrarladı.

Daha sonra Varnsdorf’un karması olabilir ama davası yavaş yavaş ilerliyor. Vykov’dan sonraki mücadelede, Jihlava’ya çok yakın bir mesafedeyken galibiyet elde etti, son dakikada 3:2 öne geçti ve dokuza karşı oynadı, ancak konuk oyuncu skoru 3:3’te eşitledi. Böylece Slovan’ın yenilmezlik serisi aşılamaz bir 12 maça çıktı.

Evlenecek olmamız bir borç. Sanırım böyle bir şeyi hatırlamıyorum. Luknov vbk’den mütevazi kulübe “Hiç hoş bir şey değil, ama mücadele edelim, oyunda durum o kadar da kötü değil” diyor.

Varnsdorflu futbolcular, ilişkisiz bir şekilde bitmek bilmeyen seriyi bir an önce kırmak istiyor, bunu kendileri kırmaya da kararlı değiller. Jihlava’yla böyle bir kavgadan sonra atmosfer anlaşılır şekilde öyle değil ama o bu konuda bir şeyler yapmaya kararlı. Tekrar kaybedeceğimiz gerçeğiyle uzun vadede ilerlemeyeceğiz. Nefes altında sürün, sürün biz ölmedik!

Profesyonel tecrübeli bir futbolcu ölmese bile yıllar sonra devam edip etmeyeceğini sorardı. Onlardan birkaç teklif aldım, bazıları işli, bazıları işsiz. Ve yayıldıkça antrenör lisansım olmasına rağmen benden bir lig kulübüne katılmamı istediler. Şu ana kadar onu hareket ettirdim, Bay Gabriel ve antrenör Bay Holek kulüpte öldüler. Ve böylece sözleşmeyi bir yıl uzattım, diye açıklıyor.

Kotlin’de seninle birlikte, kazanın altında inek kadar kara iki yavru var. Futbol bitmedi, bir gün bitecek. Adını bildiğim Pavlo Omeljanovy Rudnyckyj, A lisansımı alınca üniversiteye başvurmak istiyorum, aynı zamanda profesyonel lisansı da değerlendireceğim diyor.

O Varnsdorf’ta bir icat. Krout, dünyanın öbür ucundaki bir kulüpte ikinci ligde oynadığı 14. sezonunda 325 pas attı ve 42 gol attı. Peki efsane? Atn’de narkotikçiler var. Saçmalık: Merhaba efsane! J na n: Merhaba, kalsın! Sakinim.

Kabin lt’de önemli ölçüde değişti. Onlara girdiğimde tuhaf bir duyguydu ve yüzde 90’ı yeni oyuncular, deneyimli matadorlardı. Gençlerin Varnsdorf’tan ayrılıp lige gitmek için büyük bir şansları var. Rudnyckyj, burada her zaman birilerinin yattığını söyledi. Son olarak Ostrava’yı arayan Tanko. Başka bir elmas bulmaya çalışıyoruz.

Kulüp ikonunun arkasında yalnız gençler yürüyor. Ve Afrian gidecek: Ruda, ne çekiyorum, bana ne tavsiye edersin? Kimseyi takip etmiyorum, arkadaş canlısıyım. Futbolda ve futbol dışında kendime yardım etmeyi hayal ediyorum. Bu sadece onun kriz anlarında en çok toparlanan karakterini gösteriyor. Karanlığının sağır edici olduğu zamanlarda onun tatlı jestini görün.