Acele etmek için Nronm futbolu. Alçakgönüllü kalmalıyız, Frala’nın sıcaklığına

Bakec

Member
Stres seni sarmaya başlamaz mı?
Hepimiz bunu kutluyoruz, ancak yarışmanın kendisi ne kadar hazırlıklı, dirençli ve zihinsel olarak güçlü olduğumuzu gösterecek. Her şey açık.

Karanlık kompozisyondan memnun musunuz?
Ben bir gerçekçiyim ve kaç seçeneğimiz olduğunu biliyorum. Böylece hangi yöne gitmek istediğimizi biliyorum. Büyük bir duyuru yapmayacağımı, sadece temsilcilerle çalışmak istediğimi birkaç kez duyurdum. Oyuna renk katmak için buradayız. Takımın önünde bireysel eylemlerinize asla öncelik vermemeniz gerçeği için bile.

Ekibi hazırlık aşamasında oluşturduğunuzda, içine yeni bir şey mi soktunuz?
Yaz aylarında, defans sisteminde de oynayacağımıza ikna olmuştum. Ne yazık ki iki sol ayaklı futbolcuyu yakalamayı başaramadılar. Bu sadece bir gerçek. Bu benim altımda gelişecek bir durum çünkü transfer penceresi hala açık. Oyunu her zaman oyunun tipolojisine göre hazırlıyoruz. Muhtemelen tek eksimiz, sistemde değişken olma seçeneğimizin olmamasıydı.

Oyunlara göre hazırlığınız çok eğlenceli geçmiş.
Her birinci lig oyuncusu fiziksel parametreleri karşılamalıdır. Çocuklar birkaç metre topladı, değerler olumlu. Şimdi oyunun biraz daha iyi organizasyonu ve tutarlılığı üzerinde çalışmamız gerekiyor çünkü bazı sorunlar vardı. Geçen sene oynadığımız fiziki futbolu oynamak istiyoruz.

kdr’deki değişiklikler

İçtiler: Daniel Fila (Slavia Prag), Filip Havelka (Sparta), Nemanja Krsmanovi (Baka Topola), Michal Blek (Opava), Jegor Cykalo (Opava, konuktan dönüş), Jakub Kian (Vlaim)

Giydiler: Matj Hyb (Bohemians), Filip k (Zln), Adam iovsk ve Alois Hyka (st), Tom Vondrek (Dukla), Dominik Pletil (Jablonec), Ladislav Kodad (Mlad Boleslav), Tom Kuera (peruen kariyeri)

Oldukça hızlı bir şekilde bir araya geldiğiniz yer, büyük bir uyum mu?
Son dakika olayı olmadığına sevindim. Oğlanların kabine ve onlara tanıtmak istediğimiz oyun tarzına uyum sağlamaları için yeterli zamanımız vardı. Ergenlik ve bka döneminden çıkardığımız gençlerimiz artık kaidelere göre faaliyet göstermektedir. Kalan sağlıklı çekirdekten oynayan subaylar zayıflayacak ve kollarımız uzayacak. Onlara güveneceğiz, onların yanında çocuklarımız ya da genç oyuncularımız büyümeli.

Yeni gelenlerden herhangi biri başlangıç dizilişine ulaşabilecek mi?
Kendime belirli bir şeref izni vermiyorum. Bence genç öğrencilere ligin temposunu ve esnekliğini özümsemeleri değil, uzun süre devam etmeleri öğretilmeli. Havelka veya Krsman, diğerleri için değerli bir rekabet olacaktır.

Ya Michal Blek? Kabini canlandırmak için de getirdin.
Şimdiye kadar rolünü yerine getirdi ama mesele sadece kabini canlandırmak değil. Hatırladığım kalitede değil, bunun nesnel sebepleri var. Sağlığına kavuşsun, onun da bu işleyen ordunun bir parçası olacağını biliyorum.

Uçuş ligi için kabine herhangi bir cl koydunuz mu?
Oğlanlara hayranlarımızın büyük canavardan büyük beklentileri olduğunu, ancak biz alçakgönüllüyüz ve kendimizi alçakgönüllülükle sunmak isteyeceğimizi söyledi. Acele edersen, iyi olacak. Evet evet.

Teplice ile Varnsdorf arasındaki hazırlık maçından bir an.

General, Varnsdorf’un ikinci bölümü ile ne gösterdi?
4:0 oran olumlu, iyi ki golü hemen suya attık, kurtarma oradan başladı. Bize çıkarmamız gereken birçok şey gösterdi. Pilsen’de daha derli toplu olmalıyız, kendimizi kullanmalıyız. Oğlanlar bile en azından son yirmi dakikada bir şeyler gösterdi. Ama bundan iyimser bir canavar çıkarmayacağım.

Plzeň muhtemelen başlamak için en güzel çorbayla dolu değil.
Harika bir kaliteye sahip ve biz değerli bir rakip olmaya çalışıyoruz. Partiyi biz seçmiyoruz, Pilsen’e saygı duyuyoruz ve ister antrenman maçı ister maç olsun, nasıl bir oyun oynayacağını biliyoruz. Victoria da dahil olmak üzere her müsabakaya maksimum sorumlulukla hazırlanmak istiyoruz. Hayranlarımızın harika vakit geçireceğini ve onları hayal kırıklığına uğratmayacağımızı biliyorum.

Karşılıklı kurtuluşunuzun ardından Plze Avrupa’nın dağlarına çıkar, bunun bir etkisi olur mu?
Hiç sanmıyorum. Nasıl bir oyun, tecrübe ve kişiliğe sahipler, o kadar çok yetenek ve kaliteye sahipler ki, her takım için olduğu gibi onlar için de rekabete girmek şart. Ligin kayıtsız şartsız hor görülmesi tesadüf bile değil.

Teplice’nin en gürültülü taraftarları, Sparta maçından itibaren eskisi gibi iki kulvarda değil, kale arkasında birlikte tezahürat yapacaklarını açıkladı. Yapabilir miyiz?
Hradec Krlov’un bile iki kazanı olduğunu ve bir araya gelip kulüp için tezahürat yapabildiklerini hatırlıyorum. Bunu olumlu bir işaret olarak görüyorum. Birlik olacaklarını biliyoruz ve sayılarının artması için elimizden geleni yapacağız.

Lig nasıl olacak?
Bu yıl, kalitenin bağlı olduğu, belirli bir ekonomik değeri olan takımlar olacak. Elbette birisi beni şaşırtacak ama Sparta, Plzeň ve Slavia’nın başka yerlerde de kaliteye sahip olacağı kesin. Benim mahallem Ostrava olmalı, Slovacko veya Jablonec seni koyunla kaplayabilir.

Kaptan Trompet: Karanlıktan istiyorum

(geri) Kızarsak kötü oluruz! Sadece iyi adamlar için Teplice futbolcusu olmayın. Ve lig için bir daha sinirlenme bile. Kaptanları Daniel Truba, yeni sezon başlamadan önce şunları söyledi: Takımın bunu başarma konusundaki büyük arzusuna ve enerjisine saygı duyuyorum.

Geçen baharda camlar tekrar toparlandı, Zdenek Frala’nın bahar performansından sonra yağlandılar. Yeni teknik direktör onları ilk olarak antrenmanda şekillendirebilir veya sezon ortasında ilk adımı atabilir.

Yıl boyunca bize giren bazı fizyoterapistlere güveneceğiz. Yirmi beş yaşındaki şarkıcı, geri dönmek isteyeceğimiz bestenin bu olacağını duyurdu. Hazırlık çok büyüktü. Umarım bu sezona da yansır, ondan faydalanıp doksan dakikada kurtarışlar yaparız.

Geçtiğimiz sezonlarda Lutomod sadece tökezledi ve ligde on ikinci sıranın üzerine çıkmadı. Rdi daha iyi vakit geçirmek istiyor. Eğer taşınmak istiyorsa, son yıllarda oynamıyoruz. Öte yandan sezon başı zor, şansımız çok. Sezon ortasında Truba’dan önce değil, nerede olacağımızı unutmayın. Ama görüyorum ki kendisi üzerinde çalışmak, hareket etmek istiyor. Bunda büyük bir değişim.

Teplick zlonk Daniel Truba, yapıştırıcısından memnun.

Cam için tek tekerleği sürmek: sessiz bir kabini canlandırmak için. Opava’dan bir turner olan Michal Blek, kargaşaya neden olmalıydı. Harika uyum sağladı, birçok insan onu tanıyor, harika bir adam, harika bir kaptan ve hayatta ona ihtiyaç duyulduğunu hissediyorum, sadece bu konuda değil: Pek çok adam gördüm ve bazen bir hit olacakmış gibi hissettim. Bu kesinlikle ligde iyi bir şey değil çünkü bazen bir şeyleri değiştirmeniz gerekiyor, aynı dalganın altına girmemeniz gerekiyor. Bir şekilde ele alınmasına sevindim.

Taraftarlar da yardımcı olacak, iki Teplice kazanı Sparta ile maçtan birleşecek. Ve genellikle başka yerlerde yaptığınız gibi hedefin arkasında durun. Ana hayranlardan biriyle oturdum ve bunu ilk kez tartıştık. Biz de kabine olarak birlik olmalarını istedik, çünkü ikinci yarı çorba için üzerimizde baskı oluşturacak, karar için, ben Oponoluyum. Barın arkasında onlar için beyaz olsalar harika olacak. Bunun böyle olmasına sevindik ve bunun için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ve Cumartesi günü Teplice’de Plzeň yardım edecek, kazanlar havaya uçacak. Viktoria’yı hafife almayın, geçen sene iki güzel maç oynadık. İnsanların geleceğini ve kurtarmanın ilginç olacağını biliyorum. Sıfırdan başlayın, net bir kafa ile ve baskı olmadan başlayın.

Trubae’ye göre, 4-0’lık skorla galip gelen Varnsdorf ile Varnsdorf arasındaki maç, güçlü ve zayıf yönleri gösterdi. Slavia ve Hradec Krlov’u canlandıran Truba, o zamana kadar bir şeylerle meşgul olmalıydık, gidip bazı vardiyalar üzerinde çalışmamız gerektiğini söylüyor.

Sezonu kaptan olarak bitirdi ve yeni sezona kaptan olarak başladı. Dritele köpekleri antrenör tarafından dövüldü. Benim için özel bir şey ifade etmiyor. Her zaman olduğu gibi, bir vuruşta uyumamızı isteyeceğim.